Tim Vantol op z'n best in De Kelder

6 februari 2014 om 00:00 Nieuws

KELDER - Punkrocktroubadour Tim Vantol speelde in het verleden in verschillende punkrock en hardcore bands (onder andere Antillectual) en tourde mee met de Revival Tour. Zijn bijzondere clubtour komt langs Amersfoort en wel op zaterdag 15 februari. Tim Vantol gaat als een speer, dit is er één om de komende tijd in de gaten te houden.

Alleen of met band toert hij intensief door heel Europa. Hij ging mee op tour met grote namen als Nothington, Chuck Ragan, Dave Hause en The Menzingers. Vantol heeft nu met band zijn eigen clubtour, en zo is hij op zijn best. Hij tourt zes weken, door maar liefst tien verschillende landen.

Onlangs verscheen het tweede album van Tim Vantol: 'If We Go Down, We Will Go Together!'. Het album bestaat uit negen akoestische folk-punk songs, met Vantol's herkenbare mooie, rauwe stemgeluid. Denk Frank Turner, Chuck Ragan met een vleugje Gaslight Anthem.

Vantol over de opvolger van Road Sweet Road uit 2009: ,,Dit album gaat over een aantal grote veranderingen in mijn leven. Het is mijn kijk op het leven van de afgelopen jaren." Dit jaar staat hij op een aantal grote festivals, en terecht, de akoestische rauwe punker is een absolute aanrader voor muziekliefhebbers. In mei staat hij op het Belgische Groezrock

Voor meer informatie over dit concert kunt u kijken op www.podiumdekelder.nl. Tickets zijn online verkrijgbaar of hardcopy via Velvet Music Amersfoort, Primera winkels door heel Nederland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie