Internationale allure uit Friesland

6 februari 2014 om 00:00 Nieuws

DE FLINT - In 2010 behoorde Elske DeWall tot de SeriousTalents van 3FM. Afgelopen oktober gaf ze nog een intiem optreden bij De Wereld Draait Door. Op zaterdag 15 februari staat Elske DeWall in de Flint.

De liedjes van Elske DeWall zitten vol soul, pop en rock met hier en daar een vleugje gospel. Live kunnen de roodharige Friezin en haar band flink rocken, maar ze schakelt net zo makkelijk om naar een kleine akoestische setting. In de Flint is Elske in een intieme setting te bewonderen als singer-songwriter en multi-instrumentalist. Soms alleen, soms geflankeerd door haar band.

Eerder dit theaterseizoen was Elske DeWall al te zien in Amersfoort tijdens Amsup, met een betoverend kampvuurconcert. In december vorig jaar heeft ze samen met Jan Jaap van der Wal voor Serious Request, door het geven van een voorstelling, maar liefst 5.000 euro opgehaald. Met haar tweede album 'Brave' volgt ze haar eerste, zeer succesvol ontvangen, 'Balloon Over Paris' op.

Kaarten voor Elske DeWall kunnen 24 uur per dag op www.deflint.nl besteld worden. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau van maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 16.00 uur en van 12.00 tot 16.00 uur, tel. 033-4229229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie