Er is maar één Love Story

6 februari 2014 om 00:00 Nieuws

DE FLINT - 'Love Story' was in 1970 de absolute bioscoopkraker. Het hartverscheurende verhaal liet niemand onberoerd en staat nu als romantische en tragische musical op de planken. 'Love Story' is op dinsdag 18 en woensdag 19 februari te zien in de Flint.

Rijkeluiszoontje Olivier (Bartels) en muziekstudente Jenny (Schoenmaker) zijn smoorverliefd op elkaar. Tegen de zin in van de vader van Olivier trouwen ze. Olivier en Jenny zijn vastbesloten om hun liefde tot in de oneindigheid te laten voortduren, maar dan slaat het noodlot toe.

Freek Bartels is bekend van onder andere 'Next to normal' en 'Joseph' en is momenteel te zien in het avontuurlijke programma Wie is de Mol? Over Célinde Schoenmaker schrijft de Metro: ,,Haar stem is om stikjaloers op te worden, haar uitstraling is prachtig, haar acteren sprankelend." Volgens Trouw is musical Love Story een 'stijlvolle ode aan de liefde.'

Kaarten voor 'Love Story' zijn 24 uur per dag op www.deflint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur, tel. 033-4229229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie