6 februari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Bij de Girls Only middag is Noufayla (12) te vinden, een actief meisje uit groep 8, dat regelmatig in de Bron komt en meehelpt om activiteiten te organiseren.

Noufayla doet mee aan de Girls Only middag voor meiden uit groep 7 en 8 om met andere meiden leuke dingen te doen en meer meiden te leren kennen. De Girls Only groep is om de week op vrijdagmiddag en is pas gestart.

Deze middag zijn er zes meiden gekomen. De meiden hebben een collage gemaakt van plaatjes en teksten uit kranten en tijdschriften. De collage gaat over wie zij zijn en wat hun hobby’s zijn. Door de collages aan elkaar te laten zien en er over te vertellen, leren de meiden elkaar een beetje kennen.

Noufayla heeft popsterren opgeplakt omat ze fan is van muziek, en etenswaren omdat ze van koken houdt. En omdat ze een abonnement heeft op de Donald Duck, heeft Noufayla ook strips uitgeknipt. Verder is zij muzikaal en sportief, zo laat haar collage zien.

Een tijdje geleden heeft Noufayla meegedaan aan een kookworkshop voor kinderen. Dat vond zij erg leuk om te doen. De kinderen gingen eerst samen koken en na afloop gezellig samen eten. Wat over bleef, ging mee naar huis.

De agenda van Noufayla is iedere week goed gevuld met school, sport, muziekles en leuke dingen doen met vriendinnen. Elke eerste maandag van de maand is er ook nog een speciale Filmavond voor meiden waar zij graag naartoe gaat.

Noufayla helpt met dingen regelen voor de disco, samen met andere kinderen. In een vergadering vertellen ze hun ideeën en soms mogen ze dan organiseren wat ze hebben bedacht. Zoals de jongens die een gamemiddag hebben georganiseerd. Noufayla heeft zelf een keer haar verjaardagsfeest georganiseerd, compleet met een DJ. Dat feest was voor haar hele klas. Wat Noufayla zo leuk vindt aan de Bron, is dat er veel ruimte is om met ideeën te komen en die vervolgens zelf uit te voeren.

Noufayla is een meisje dat graag activiteiten organiseert.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie