Echtpaar Fischer-Kristel 65 jaar getrouwd

5 februari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De heer en mevrouw Fischer-Kristel waren zondag 9 februari 65 jaar getrouwd. Burgemeester Lucas Bolsius bracht het bruidspaar op vrijdag 7 februari een felicitatiebezoek.

De heer en mevrouw Fischer-Kristel hebben elkaar ontmoet tijdens de bevrijding van Nederlands-Indië van Japan in 1945/1946 in het noorden van Celebes, Indonesië.

Zij gaven elkaar het jawoord op 9 februari 1949 en hebben één dochter en vier zonen gekregen. Zij zijn de opa en oma van geworden van vijf kleinkinderen en één achterkleinkind.

De heer Fischer was Oorlogsvrijwilliger (OVW) in Nederlands-Indië van 1944-1948. Vervolgens was hij een aantal jaar tabaksplanter in Medan/Deli. Daarna was de heer Fischer werkzaam bij een bank. Het echtpaar woonde toen in Hilversum, Amsterdam, Frankfurt/M, en Roermond. Sinds 1970 wonen de heer en mevrouw Fischer-Kristel in Amersfoort.

De heer Fischer hield vroeger van kamperen, tennis, hockey en bridge. Hij bridget nog steeds en hiernaast is postzegels verzamelen een hobby. Mevrouw Fischer-Kristel hield vroeger ook van kamperen, verder hield zij van poppen maken. Handwerken is nog steeds een hobby van haar.

Het briljanten huwelijk werd op de dag zelf met de gehele familie gevierd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie