Voorinschrijving Amersfoortse Bergcross van start

4 februari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT- Onder auspiciën van de Atletiekunie vindt zondag 2 maart de 23ste editie van de Klaverblad Verzekeringen Amersfoortse Bergcross plaats. Het pittige parcours is gelegen in het bosgebied van de Galgenberg bij de watertoren aan de Utrechtseweg in Amersfoort.

Sinds 2011 heeft Klaverblad Verzekeringen als hoofdsponsor van de Amersfoortse Atletiekvereniging Altis haar naam verbonden aan de Amersfoortse Bergcross. Klaverblad heeft recent besloten deze sponsorovereenkomst te willen verlengen, waardoor Altis in staat blijft de Bergcross te organiseren en de traditie van dit evenement voort te zetten.

De Bergcross biedt een uitdagend bosparcours over bochtige zandpaden. Er is vrijwel geen meter vlak in dit terrein.

De diverse wedstrijden voor de jeugd starten vanaf 11.00 uur. Vanaf 12.30 uur volgt het wedstrijdprogramma voor de dames (6,6 km) en heren (8,8 km) senioren en masters. Aansluitend begint om 13.30 uur de trimloop waarbij naar keuze 2,2 km, 4,4 km, 6,6 km of 8,8 km gelopen kunnen worden.

Van iedereen wordt de tijd elektronisch geregistreerd en is het resultaat later op de website www.Bergcross.nl <http://www.bergcross.nl/> terug te vinden. Voor de eerst aangekomen drie dames en drie heren in de wedstrijd zijn mooie geldprijzen ter beschikking gesteld. Runnersworld biedt dit jaar de eerste drie in elke wedstrijdcategorie van de jeugd en van de volwassenen waardebonnen aan.

Meer informatie en voorinschrijven kan via www.bergcross.nl. Na-inschrijven ter plaatse kost 2,50 euro extra.

Klaverblad Verzekeringen Amersfoortse Bergcross maakt deel uit van RUN#033. RUN#033 is het hardloopcircuit van Amersfoort, zie www.run033.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie