Don Ramón y su 'Banda Amigos'

30 januari 2014 om 00:00 Nieuws

OBSERVANT - Ramón Balderas Sánchez brengt de komende periode eens per maand Stadscafé de Observant in Latijns Amerikaanse sferen. 'Don Ramon' is zanger, maar in Amersfoort minstens zo bekend als festivaldirecteur van Dias Latinos. Het eerste optreden is op woensdag 12 februari. De aanvang 20:30 uur en de toegang gratis.

Don Ramón neemt het publiek mee op reis door de muziek van Latijns Amerika. Verwacht deze avond alle soorten en klanken, want het repertoire is immens groot. Don Ramón mengt niet alleen alle stijlen door elkaar, maar ook de muzikanten die diverse stromingen vertegenwoordigen. Sommige maken zelfs voor het eerst kennis met de Latin muziek.

De lijst van 'Amigos' wordt aangevoerd door Danique Kos, een jong talent uit de regio dat drumt op alles, zelfs op haar eigen lichaam. De zussen Danique en Lucienne Tigelhaven zijn een tweestemmig duo dat deze avond voor het eerst latin zingt. Op saxofoon speelt Morris Rolland vooral vrije improvisaties.

Don Ramón gebruikt deze woensdagen Stadscafé de Observant als zijn eigen woonkamer, waar hij zal pleiten voor het goede doel, namelijk ons eigen Festival Dias Latinos. Praten over de toekomst, samenwerken en vooral samen genieten. Het motto van deze woensdagavonden is daarom: 'Viva la Fiesta, Viva la Alegria, Viva la Vida!'

Stadscafé de Observant, Stadhuisplein 7, www.observant.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie