Liefde in acht bedden

28 januari 2014 om 00:00 Nieuws

DE FLINT - Nienke Römer en Frederik Blom zijn in het echte leven gelukkig getrouwd. Nu staan ze in 'Liefde Enzo' ook samen op de planken. 'Liefde Enzo' is op donderdag 30 januari te zien in de Flint.

De impulsieve Claartje (Römer) ontmoet de eeuwige student Lucas (Brom) in een beddenwinkel. Al snel trouwen ze en krijgen een zoon. Dan haalt de dagelijkse realiteit van luiers en bemoeizuchtige schoonmoeders de romantiek met noodvaart in. Nienke Römer heeft 'Liefde Enzo' zelf geschreven. Het stuk is geregisseerd door Kees Prins, bekend van onder andere 'Jiskefet'.

Naast Nienke Römer en Frederik Brom speelt ook Fabian Jansen in de komedie 'Liefde Enzo'. Hij neemt verschillende rollen op zich. De Theaterkrant zegt over hem: "Jansen is hilarisch als relatietherapeut.". Fabian Jansen is bekend van onder andere zijn rol in de film 'Mannenharten'.

Kaarten voor 'Liefde Enzo' zijn 24 uur per dag op www.deflint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur: tel. 033-4229229.

Donderdag 30 januari, 20.15 uur in De Flint.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie