Amersfoort 2014 presenteert kandidatenlijst

23 januari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Tijdens de ledenvergadering van de lokale politieke partij Amersfoort 2014 is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart vastgesteld. Eerder was al bekendgemaakt dat Ben Stoelinga de lijst zou gaan aanvoeren. De oud-wethouder is in zijn nopjes met de lijst en optimistisch over de uitkomst van de verkiezingen: ,,Ik hoop dat we tenminste met een stuk of vijf zetels in de raad komen."

,,Bij het samenstellen van de lijst, wat altijd een geweldige puzzel is, hebben we heel goed gekeken naar de achtergrond van de kandidaten. We hebben ervoor gezorgd dat we verschillende deskundigheden in de top hebben. We hebben ook het leeftijdsaspect een rol laten spelen. Naast drie zestigers staan er ook drie jonge talenten bij de eerste zes. Ik ben zeer tevreden met de lijst. Het is een mooie groep mensen die zich voor onze partij - en dus ook voor Amersfoort - wil gaan inzetten."

De lijst ziet er als volgt uit: 1. Ben Stoelinga; 2. Sieta Koet; 3. Ronald Wanink; 4. Jamila Ifzaren; 5. Menno Fousert; 6. Balt Gmelig; 7. Jan Gerritsjans; 8. Andy van de Vlasakker; 9. Cees Gravendaal; 10. Ted van der Meer; 11. Wietske Fousert; 12. Chantal Smink-Sjamaar; 13. Helena Bosch; 14. Gerda Westerhuis; 15. Koos Klijn; 16. Martin Stoffer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie