17 januari 2014 om 00:00 Nieuws

Trefpuntjes

PEUTERKERK - Op 26 januari is er Peuterkerk in de Herberg, Watersteeg 85. We zijn een schaap kwijt, wie komt helpen zoeken? 11.00 uur, voor alle opa’s en oma’s, vaders en moeders en natuurlijk alle peuters en kleuters van 1 tot een jaar of 5. Voor meer informatie: peuterkerk.olva@gmail.com.

VERWONDERING - In Café Verwondering gaat zondag 26 januari René Paas in gesprek met Gert Boeve over onder meer verzorgingsstaat en participatiesamenleving en over inspiratie en geloof. Paas was voorzitter van het CNV en is nu voorzitter van Divosa, de club van directeuren van sociale diensten. Locatie: De Herberg (Nieuwland) Watersteeg 85. Inloop vanaf 15.30 uur, aanvang 16.00 uur, toegang gratis.

FILM - 31 januari wordt in de pastorie van de St.-Martinuskerk in Hoogland de eerste van vier films vertoond bij het jaarthema ‘Op de vleugels van een lied’: Les Choristes. De film toont wat zang en muziek kunnen doen. 19.30 uur, na afloop nagesprek. Aanmelden via edithvos@kpnmail.nl.

LID - De Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) in Amersfoort hebben onlangs besloten toe te treden tot de plaatselijke Raad van Kerken (RvK), na vijf jaar waarnemerschap. De raad stelt de toetreding zeer op prijs, omdat de Gereformeerde Kerken een grote en actieve kerkgemeenschap vormen. De RvK organiseert onder meer de tweejaarlijkse Kerkennacht en onderhoudt namens de kerken contact met de plaatselijke overheid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie