Dansnacht 'Plaatjes' gaat stapje verder

17 januari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Een bijzondere nieuwe editie van Plaatjes! Direct na de albumrelease van Diggy Dex gaat Podium De Kelder de nacht in met de nieuwe formule voor dansnacht Plaatjes. Zaterdag 25 januari is het weerdansen in De Kelder, deze keer tot 5 uur.

Na vierjaar Plaatjes Pasen en heel wat edities die de verschillende seizoenen hebben ingeleid, is het tijd om een stap verder te gaan. Plaatjes wordt de vaste dansnacht van De Kelder met een knipoog naar de toekomst. Het streven is iedere twee maanden een nacht met de beste lokale dj's, soms aangevuld met een grotenaam.

Met een nieuwe huisstijl en een vaste groep Amersfoortse dj's is Plaatjes klaar het nachtleven voor eens en voor altijd voor zich te winnen. De Kelder doet er een schepje bovenop met een naam van buiten de stad, en knalt de eerste editie er gelijk goed in!

De mannen van Boemklatsch hebben laten weten afscheid te nemen van de decks, maar niet voordat ze ieder podium in het land kapot hebben gemaakt. Boemklatsch draait om een weergaloze beat. Een kleurrijke zooi bij elkaar, met altijd de nieuwste tracks en de energie om ieder poppodium en festival te laten ontploffen. Voor de aftrap van een nieuwe generatie Plaatjes is deze sloopkogel meer dan welkom.

Plaatjes is een platform voor Amersfoortse DJ's en daarom hebben ze ook de beste namen uit de stad opgetrommeld, namelijk: Strye, Jaystar en Marks. De entree voor deze nacht is gratis, bezoekers van Diggy Dex mogen blijven hangen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie