Prijsuitreiking jubileumactie World Bicycle Relief

14 januari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Martijn is de gelukkige winnaar geworden van de '25 jaar Bikeshop jubileumactie'. Hij doneerde aan World Bicycle Relief en maakte daarmee automatisch kans op het winnen van een fiets die door Gazelle ter beschikking is gesteld.

World Bicycle Relief is een stichting die zich inzet voor het verbeteren van het perspectief van mensen in Afrika. Door het schenken van fietsen en het opleiden van fietsenmakers ter plekke wordt de wereld van mensen in Afrika groter. Zo wordt een school in een dorp een heel eind verderop ineens wel bereikbaar en kost waterhalen bij de pomp niet meer de hele dag.

Naast Martijn hebben heel veel klanten donaties gedaan door het kopen van één of meerdere lootjes. ,,Hier zijn wij bijzonder trots op en zeer dankbaar voor. Het geld dat hiermee is ingezameld voor World Bicycle Relief is volledig gebruikt om tien fietsen voor Afrika mee aan te schaffen.

Met de uitreiking van de fiets sluiten we ons jubileumjaar af. We kijken terug op een mooi jaar met veel leuke acties waaronder: De Fietswinkel van het Jaar, Clinics zoals Start2Bike, Samen fietsen, Triodos hart-hoofddag en voor Kika de Berg op."

Bikeshop Amersfoort

Leusderweg 92-94

Tel. 033-4651321

www.Bikeshop.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie