Vitaal, jong en zelfverzekerd in 2014

10 januari 2014 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - Aan de huid is te zien hoe het met de gezondheid is gesteld. Stress, roken, verkeerde voedingskeuzen of een kilootje teveel hebben nu eenmaal geen gezonde invloed op ons grootste orgaan. Beauty Studio Hanneke heeft de expertise om het innerlijk en uiterlijk in balans te brengen. „Ik vind het fijn dat de klanten zich bij ons comfortabel voelen. En op hun gemak."

Dit zegt Hanneke Peereboom. Zij is directeur/eigenaar van Beauty Studio Hanneke. Inmiddels is Hanneke meer dan zeventien jaar huidspecialiste. Op het gebied van gezichts- en huidverbeteringsbehandelingen, massages, pedicure, kuurbehandelingen, contourverbetering, voeding of cosmetische behandeling, boekt zij dan ook goede resultaten voor een tevreden klantenkring. „Het gaat er bij ons om dat we het innerlijk en uiterlijk meer in balans proberen te brengen. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering en huidverjonging, met diepgaande resultaten in een korte tijd. Dankzij onze kennisverbreding en innovatie bieden wij voor vrouwen en mannen een totaalconcept aan."

Voorafgaand aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats. Hierbij wordt alle nodige informatie verstrekt en de persoonlijke situatie in kaart gebracht. ,,Met geavanceerde apparatuur maken wij voorts een professionele huiddiagnose, waarbij we een advies en een behandelplan op maat geven. Zo biedt een peeling direct resultaat tegen onder meer rimpels, verslappingen, acne, grove poriën, pigmentverstoring of eczeem. Via een aangepaste massage met het kruidenmengsel, dringen de stoffen door tot in de huid." Door de werking van de microdelen van de planten, wordt een zachte, pijnloze peeling van de bovenste huidlaag gestimuleerd. Hierdoor verdwijnt de oude huid en wordt celvernieuwing gestimuleerd. Ook de doorbloeding wordt geïntensiveerd.

,,Daarnaast hebben we ook thema's als een heerlijke chocoladebehandeling voor de hoofdhuid en een peeling met ultrasone geluidsgolven, waarbij huidcellen als het ware een beetje uit elkaar worden getrokken. Maar ook voor diverse voet- en handbehandelingen alsmede alles op het gebied van cosmetica hebben we een behoorlijke klantenkring opgebouwd." En dat geldt natuurlijk ook voor cryolipolyse, ofwel een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie. Een kuur die maar weinig schoonheidsspecialisten aan hun discipline kunnen toevoegen. Cryolipolyse is gebaseerd op gecontroleerde koeling van bepaalde lichaamsdelen, voor plaatselijke vermindering van vetophopingen en ter verbetering van de lichaamscontouren. „De blootstelling aan koeling veroorzaakt celvernietiging van onderhuids vetweefsel dat uiteindelijk via de natuurlijke weg wordt afgevoerd", weet Hanneke. „En cryolipolyse is natuurlijk een uitkomst nu de feestdagen voorbij zijn en we dit nieuwe jaar vitaal, jong en zelfverzekerd willen beginnen."

Beauty Studio Hanneke

Berkenlaan 42A

Hoogland

tel. 033-4555599

info@beautystudiohanneke.nl

wwww.beautystudiohanneke.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie