En verder de komende maand

8 januari 2014 om 00:00 Nieuws

Er wordt de komende tijd van alles georganiseerd voor kinderen. Bijvoorbeeld het Winterfestival in de Flint, georganiseerd door Telekids Musicalschool, waarbij het theater wordt omgetoverd tot een wondere, ijzige wereld waarin van alles te beleven is. In Theater de Lieve Vrouw wordt het Fantastisch KinderFilm Festival georganiseerd waarbij een weekend lang veel kinderfilms worden vertoond en diverse wokshops te volgen zijn. Zandfoort aan de Eem heeft poppentheatervoorstellingen.

Er is voorlezen bij de bibliotheken en er is discozwemmen in de zwembaden. Ook is er eind januari weer een Chipz disco. Villa Vathorst en VAL Vathorst hebben ook in 2014 verschillende activiteiten voor kinderen. Er zijn speciale kindermiddagen, kinderclubs en kinderactiviteiten in de hele stad.

De kinderboerderijen zijn geopend, net als de vele speeltuinen in de stad. Er gaan nieuwe kinderfilms in première en er zijn ook andere leuke films te zien. Veel sportclubs, muziekscholen en verenigingen organiseren open lessen of proeflessen waar kinderen aan mee kunnen doen.

Kortom, op Kidsproof Amersfoort zijn veel kinderactiviteiten te vinden. Kijk voor het actuele en meest complete overzicht van kinderactiviteiten op www.Kidsproof.nl/Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie