Ravelijn zoekt vrijwilligers

8 januari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Ravelijn zoekt deze week onder meer een webmaster die thuis is in Flash, HTML en Wordpress. Hij/zij is bovendien bedreven in het werken met de sociale media. (vacature 3881)

Voor de Coffee Corner van een verpleeghuis zoekt Ravelijn meerdere vrijwilligers die cliënten en bezoekers ontvangen. Ook assisteren zij bij lunch en diner, verzorgen koffie en thee en assisteren bij activiteiten voor de cliënten. (vacature 3347)

Affiniteit met ouderen is belangrijk, net als een goede beheersing van de Nederlandse taal, voor vacature 3791. Deze functie houdt in: het rondbrengen van koffie en thee in een verzorgingshuis.

Proactief en accuraat, dat zijn de kwaliteiten die Ravelijn zoekt in een secretaris voor een organisatie die kleur geeft aan het leven van ouderen, langdurig zieken en mensen met een beperking. (vacature 3882)

Voor een oudere dame uit Kattenbroek zoekt Ravelijn een vrijwilliger om samen mee thee te drinken of te wandelen. Doordat zij nog maar kort in Amersfoort woont, heeft ze hier nog geen sociaal netwerk. (vacature 3862)

Ten slotte zoekt Ravelijn een vrijwilligster die een á twee keer per maand een kwetsbare dame uit het Soesterkwartier bezoekt. Haar man kan dan even iets voor zichzelf doen. (vacature 3863)

Wie interesse heeft, kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn. Meer informatie in de vacaturebank op www.ravelijn.nl, tel. 033-4613000 of twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie