Miss Molly & Me in De Lieve Vrouw

6 januari 2014 om 00:00 Nieuws

BINNENSTAD - Op zondag12 januari staat Miss Molly & Me met de theatertour Travelers in Theater De Lieve Vrouw in Amersfoort

Miss Molly & Me bestaat uit zangeres/actrice Marlijn Weerdenburg, ook bekend van haar rol als 'Danni Lowinski' in de gelijknamige SBS 6-serie, en Helge Slikker, bekend van de band Storybox en zijn Gouden Kalf voor de filmmuziek van 'Kauwboy'.

Paul de Munnik over Travelers: ,,Het nieuwe album van Miss Molly and Me overtreft hun voorgaande werk in eenvoud en smaak. Heerlijke, op het eerste oor eenvoudige liedjes die met overtuiging gebracht worden door Marlijn en Helge. Helge Slikker overtreft zichzelf en is misschien wel een van de beste song-writers van dit moment. "

Na de radiohit Saint Tropez in 2012 stond het begin van 2013 voor Marlijn en Helge vooral in het teken van touren in het buitenland, waarbij steden als New York, Rome, Milaan en Kaapstad werden aangedaan. De ervaringen, de verhalen en de indrukken die ze onderweg opdeden, inspireerden hen tot het schrijven van de twaalf liedjes die uiteindelijk in het album Travelers resulteerden. Eind september trad de band al op tijdens het Nederlandse Film Festival in Utrecht, waar de eerste single For Life, afkomstig van dit nieuwe album, gepresenteerd werd.

Zie voor de speellijst en meer informatie www.missmollyandme.com

Coaching: Paul de Munnik / Zang: Marlijn Weerdenburg / Zang, gitaar, piano: Helge Slikker

Drums, zang: Dave Menkehorst / Bas: Dries Laheye / Lichtontwerp: Yuri Schreuders

Geluidsontwerp: Erik Hendriks / Styling: Suzanne Eldering

noot aan de redactie

Voor meer informatie, interviews en het opvragen van beeldmateriaal: Michelle van Domburg bij Bos Theaterproducties via (020) 42 11 221 of michelle@bostheaterproducties.nl.

For Life videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=5vwXPpdZOUI

Travelers trailer: http://www.youtube.com/watch?v=wMfA2zy3O-w&feature=youtu.be

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie