3 januari 2014 om 00:00 Nieuws

KOP?

Osiris Trio wereldwijd succesvol

INLEIDING?

Het Osiris Trio, bestaande uit Ellen Corver (piano), Peter Brunt (viool) en Larissa Groeneveld (cello) is een van de belangrijkste ambassadeurs van de Nederlandse kamermuziek.

Het trio heeft vele prijzen in ontvangst mogen nemen en opgetreden in binnen- en buitenland. Dit jaar is éxtra bijzonder voor het Osiris Trio, want ze vieren hun 25 jarige jubileum! Het Osiris Trio is op dinsdag 14 januari te zien in de St. Aegtenkapel.

BROODTEKST?

Het Osiris Trio ontving meerdere onderscheidingen, waaronder de ‘Philip Morris Finest Selection’ prijs. Ze werden door het Concertgebouw uitgenodigd om deel te nemen aan de serie ‘Rising Stars’. Deze concertserie bracht het trio naar de grote concertzalen van Londen, Keulen, Stockholm en New York. Het optreden in New York werd zeer goed ontvangen door de New York Times, en het leidde tot een reeks van tournees door de Verenigde Staten en Canada.

Alle albums van het Osiris Trio werden lovend ontvangen. Vooral ‘Quatuor pour la fin du temps’ deed het goed, het album ontving een tien in het muziekblad ‘Luister’. ??Kaarten voor ‘Osiris Trio’ kunt u 24 uur per dag op www.deflint.nl bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie