SG Amersfoort zit weer op koers 16 december

Wij zijn een gemeenschap van 7 miljoen gebruikers in strijd tegen spam.

--------------------------------------------------------------------

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

Keistad heren knokken zich wakker

AMERSFOORT – Met hangen en wurgen behaalden volleybalheren van tweede divisionist AVV Keistad een benauwd tot stand gekomen 2-3 overwinning tegen Rebelle uit en in Dieren. Aanvallend bakte de ploeg van coach Marcel Ruijterlinde er in het begin van de eerste set niet al te veel van. Teveel fouten aan Amersfoort zijde leverde een 25-22 set verlies op. In de tweede set werd Keistad in het zadel geholpen door de thuisploeg die zelf een grote foutenlast wist te produceren. Alhoewel Amersfoort aanvallend nog steeds niet op orde was, slaagde de ploeg er in om toch de set binnen te slaan (21-25) wat een tussenstand opleverde van 1-1 in sets. En ook in de derde set een met zichzelf tobbend Keistad, waarin men bang was om fouten te maken en nooit zichzelf was. Thuisploeg Rebelle maakte hier dankbaar gebruik van met een 25-17 setwinst tot gevolg. Maar gelukkig herstelden de keistedelingen zich in de vierde set en liet de ploeg zien dat het niet voor niets de koppositie inneemt in de tweede divisie. Met 16-25 ging die set naar AVV Keistad (tussenstand 2-2). En ook de beslissende vijfde set bleef het initiatief bij de Amersfoorters, wat een met veel moeite tot stand gekomen eindstand opleverde van 2-3.