16 december 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Ravelijn zoekt deze week onder meer een bezoekvrijwilliger voor een dame (49) met een lichamelijke beperking. Zij is vanuit Rotterdam naar Amersfoort verhuisd en heeft hier nog niet zoveel sociale contacten. (vacature 3813)

Voor een 76-jarige dame in rolstoel zoekt Ravelijn een winkelvrijwilliger. Zij haalt haar eens in de zes weken op om samen te shoppen. Het betreft een tijdelijke inzet, voor ongeveer een half jaar. (vacature 3840)

Goed Nederlands spreken is belangrijk, net als met ouderen kunnen opschieten, voor vacature 3791. Deze functie houdt in: het rondbrengen van koffie en thee in een verzorgingshuis.

Een vrijwilliger die goed is in webdesign, daar is Ravelijn naar op zoek. Hij/zij zet een nieuwe website op om daar een programma voor mensen met ADHD online te zetten. (vacature 3832)

Voor een stichting, die onder meer dagbesteding organiseert voor hindoestaanse ouderen, zoekt Ravelijn een vrijwilliger. Deze ondersteunt de directeur en breidt het netwerk van de stichting verder uit. (vacature 3517)

Voor de Locatieraad van de parochie Onze Lieve Vrouw zoekt Ravelijn een katholieke vrijwilliger, die secretariële ondersteuning biedt rondom de vergaderingen. (vacature 3831)

Wie interesse heeft, kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn. Meer informatie in de vacaturebank op www.ravelijn.nl, tel. 033-4613000 of twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.

Noot voor de redactie

Wilt u meer weten over het onderwerp van dit persbericht, dan kunt u contact opnemen met: Marloes Meijerman van stichting Ravelijn, via e-mail m.meijerman@ravelijn.nl of telefoon 033 461 3000.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie