16 december 2013 om 00:00 Nieuws

Voor De Stad Amersfoort - Embargo tot morgen, Dinsdag 20 december 2013 om 23.30 uur.

----------------------------------------------------------------------

Bij deze ontvangt U:

1. Het BPA Persbericht m.b.t. het nieuwe BPA team.

2. De foto van het nieuwe BPA team.

3. De CV's van de eerste 8 BPA Kandidaten.

Met goede groet,

Hans van Wegen / BPA.

----------------------------------------------

Vr. groet, Hans van Wegen - fractievoorzitter Burger Partij Amersfoort (BPA)

onze politieke mening op: http://www.burgerpartijamersfoort.nl

telefoon: 06 - 22 978 994.

Twitter: http://twitter.com/BPA_prive

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Burger-Partij-Amersfoort-BPA/323293641049229 <http://www.facebook.com/pages/Burger-Partij-Amersfoort-BPA/323293641049229>

________________________________

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

CV's - Burger Partij Amersfoort (BPA) team

1) CV - Hans van Wegen

Wonende in de Binnenstad van Amersfoort heeft Hans sinds 1971 zijn sporen verdiende bij de Nederlandse Spoorwegen / Seinwezen en daarna bij de UN - International Telecommunicatie Union (de ITU ) Ruim 3 jaar werkte hij voor de ITU op telecommunicatie gebied in Suriname, daarna 3 jaar in de Fiji Islands, daarna op Curaçao, in Nepal, Kenia enz. enz.

Daarna begon zijn lange telecommunicatie sales carrière, eerst bij de PTT en daarna KPN Telecom International , hoofdzakelijk in de USA en UK. Sinds eind 2002 is hij met de Pre-Vut.

Hans van Wegen was in 1998 één van de 3 medeoprichter van de Burger Partij Amersfoort (BPA)

Hij zet zich sinds maart 2002 als gemeenteraadslid praktisch dagelijks al in voor de Amersfoortse burgers.

Hans is uitermate gedreven, vol van oprechte verontwaardiging, altijd zichzelf, en wars van machtsspelletjes.

De komende verkiezingsperiode gaat Hans er voor, om met een fris, nieuw en vernieuwd team, de oorspronkelijke verkiezingsuitslag van maart 2010 ( toe kreeg de BPA zeven zetels ) te evenaren c.q. te verbeteren !

2) CV -Gijs Meerman.

Gijs Meerman (22) is een geboren en getogen Amersfoorter en woont in Rustenburg.

Hij ondersteunt al sinds 2010 uitgebreid en met veel inhoudelijke kennis de BPA fractie.

Vanuit deze hoedanigheid ontwikkelde hij zich gedurende de afgelopen 4 jaar tot een gewaardeerde kracht.

In het dagelijks leven is Gijs recent afgestudeerd als Bestuurs- en Organisatiewetenschapper en is hij werkzaam bij de Belastingdienst Douane met als standplaats Schiphol.  

3) CV Fred Saarloos uit Hoogland.

Geboren te Soestdijk in 1943.

Ik ben al op zeer jonge leeftijd beroepsmilitair geworden. Eerst bij de Kon. Marine en daarna bij de Kon. Landmacht. Mijn veteranenstatus ontleen ik aan een korte periode in Nieuw Guinea en een uitzending naar Libanon waar ik als dienstdoend verpleegkundige de polikliniek en ziekenzaal van het bataljon onder mijn hoede had.

Bij het Korps Mobiele Colonnes mocht ik me bemoeien met de rampenbestrijding, in samenwerking met Binnenlandse Zaken.

De politiek kwam in mijn leven door mijn bestuursfunctie bij de BVVVDM. Deze vereniging verzette zich tegen de, in de ’60 en ’70 jaren erg populaire, afbraak van Defensie.

Met de lokale politiek ben ik me gaan bemoeien na mijn dienstbeëindiging. Ik kon me toen, na een aantal verhuizingen, op mijn vaste verblijfplaats Hoogland vestigen.

Het dorp Hoogland, mijn woonplaats, heb ik in mijn hart gesloten. Een heerlijk dorp met een gastvrije bevolking ,die de saamhorigheid, gemoedelijkheid en gezelligheid van vroeger, ondanks de vele “importers”, in stand houd.

Ik steun dan ook met verve de initiatieven om het dorp Hoogland zijn identiteit te laten behouden. Ook Amersfoort vind ik een geweldige stad en het is mijn ambitie deze stad een geweldige stad te laten blijven.

Dus Veiliger, Socialer en Financieel gezond.

4) Ralph Langendam / Hooglanderveen.

Ik ben Ralph Langendam MSc., 25 jaar, geboren Amersfoorter en getogen Hooglandervener. Na cum laude natuurkunde en wiskunde aan de universiteit van Utrecht te mogen hebben gestudeerd (2011), ben ik momenteel werkzaam voor de NCIM Groep.

Als technisch consultant en software ontwikkelaar ben ik door heel Nederland actief in het leveren van oplossingen voor complexe technische problemen. Mijn frisse en creatieve kijk op zaken is vaak bron van inspiratie en geeft stof tot nadenken.

Mijn politieke ambities zijn parallel aan mijn technische kennis gegroeid, mede gevoed door het gade slaan van de beslommeringen rondom Vathorst, Hooglanderveen en de beknibbeling op sociale voorzieningen.

Mijn sterke gevoel voor rechtvaardigheid maakt dat ik mij aangetrokken voel tot de idealen van de BPA. In 2014 krijg ik de uitgelezen kans om een positieve bijdrage te leveren aan het Amersfoorts beleid.

Vertrouwende op een klinkende overwinning in maart mag ik vier jaar lang opkomen voor uw belangen in de functie van gemeenteraadslid.

5) Désirée Steenbeek

Mijn naam is Désirée Steenbeek, 54 jaar, geboren en getogen in Amersfoort.

Ik ben getrouwd en wij hebben twee kinderen.

Ruim elf jaar ben ik werkzaam geweest bij de Nederlandse Spoorwegen, Financieel Economische Zaken, afdeling Belastingen (Omzetbelasting en Vennootschapsbelasting.) Tegelijkertijd was ik daar werkzaam als secretaresse en systeembeheerder.

Enige jaren ben ik uit het arbeidsproces geweest in verband met de opvoeding van onze tweeling. Ondanks het opvoeden van de kinderen zag ik nog tijd om werk te verrichten als bedrijfsleidster/ coördinatrice van een kringloopwinkel.

In 1999 ben ik bij de Stichting Welzijn Amersfoort (SWA) begonnen als wijkmeldpunt/servicepunt in het Soesterkwartier. Dit heb ik tot eind 2010 met veel plezier gedaan. Ik ben een mensenmens en heb veel voor de bewoners van het Soesterkwartier, Kruiskamp/Koppel en Schuilenburg kunnen betekenen. Simpele meldingen, zoals kapotte lantaarns, maar ook zeer heftige gebeurtenissen, zoals misbruik, mishandeling, criminaliteit en dierenmishandeling, behoorden tot mijn dagelijkse werk.

Het was vaak leuk, maar zo nu en dan ook heel schrijnend.

Naast het verwerken van de meldingen van wijkbewoners organiseerde en begeleidde ik diverse buurtprojecten en aanvragen voor de jaarlijkse Buurtbudgetten. Ik coördineerde de Klussendienst voor met name bewoners met een kleine beurs. Ik heb ook meegewerkt aan opbouwwerkzaamheden en het coördineren van het Buffelproject (jongeren tussen 8 en 16 jaar) Ik adviseerde en verwees bewoners naar andere instanties, had contacten met wijkagenten, wijkopzichter, maatschappelijk werk, woningbouwcorporaties, enz. enz.

Niets was en is mij te veel en ik ben goed op de hoogte van de wijkproblematiek.

Sinds 1 Januari 2011 ben ik gaan werken in het AV (Amersfoort Vernieuwt) team als intaker. Ik heb zeer nauwe contacten gehad met de bewoners thuis, spreek de taal van de bewoners, ken hun problematiek en armoede. Achter de voordeur is meer mis dan menigeen door heeft. Ik heb die problemen wél gezien en mijn best gedaan om bewoners hierin te begeleiden en oplossingen aan te reiken, vooral in het Soesterkwartier.

Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan bij mij voorop. Mijn vorige werk sluit dus naadloos aan op de idealen van de Burger Partij Amersfoort. Ik wil graag mijn jarenlange ervaringen gebruiken voor alle bewoners van Amersfoort als gemeenteraadslid in 2014.

Iedereen verdient het om in een prettige, veilige en comfortabele woonomgeving te wonen en te leven. Tot slot ligt mijn hart ook bij de flora en fauna. Dierenwelzijn heeft bij mij een hoge prioriteit.

6) Erik Slootweg

Mijn naam is Erik Slootweg, 26 jaar, geboren en getogen in de Amersfoortse wijk Schothorst. Van kleins af aan werk ik graag met anderen en geeft het mij veel voldoening om anderen te helpen.

Met dit als basis ben ik in 2008 gestart met de studie Human Resource Management (HRM) en hierop aansluitend heb ik mijn studententijd vervolgd met de masterstudie Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht. Door middel van deze studie heb ik mij gespecialiseerd in het arbeidsrecht, gezondheidsrecht, sociale zekerheidsrecht en het pensioenrecht: de belangrijkste onderwerpen die centraal staan in het regeerakkoord.

Dit heeft mijn politieke interesse zeer versterkt.

Tijdens mijn studieperiode in Maastricht ben ik Amersfoort nooit uit het hart en oog verloren. Vooral het gevoel van (on) veiligheid en de aanstaande decentralisatie plus bijhorende bezuinigingen op de sociale voorzieningen baren mij zorgen en hebben mijn aandacht gegrepen.

Vanuit deze achtergrond ben ik in contact gekomen met, en actief geworden namens, de Burger Partij Amersfoort (BPA). Een partij die zich actief inzet voor Amersfoort en alle Amersfoorters.

Namens de BPA wil ik mij de komende periode inzetten voor een veiliger, socialer en financieel gezond Amersfoort voor alle Amersfoorters - van jong tot oud - en de politiek weer dichterbij de Burger brengen.

7) Atie van Stijn

Ik ben Atie van Stijn, ( 1959 ) behorende tot de 93 procent import Amersfoorters, die na een studie Engels en Onderwijskunde, momenteel werkzaam is in een functie als docent Business Engels op Kanaleneiland in Utrecht.

Ik heb in meerdere beroepsgerichte sectoren gewerkt, zowel gericht op overheid als in het bedrijfsleven. Zelfredzaamheid is de kracht gebleken om ook 3 jaar in Amerika een geweldige tijd met werk, studie en gezin te hebben ingevuld.

Kritisch vermogen, nieuwsgierigheid, pragmatisch denken, teamwork en warmte gericht op anderen vormen mijn drive. Deze uitgangspunten tref ik aan bij de Burger Partij Amersfoort, gericht op mensen en zaken.

Eerlijk, intelligent, fris en transparant. Stimuleren naar zelfredzaamheid, binnen duidelijk (financieel, sociaal, zakelijk) afgesproken kaders.

Op deze manier werk ik in het onderwijs en dat levert resultaten op gebaseerd op visie, missie en meetbare doelstellingen.

Ik woon hier in totaal alweer bijna 14 jaar, heb hart voor de belangen en de positie van de stad zelf en in relatie voor de omgeving. Mijn kennis en vaardigheden ga ik daarom inzetten ten behoeve van de verbetering van de kwaliteit van mijn stad: Amersfoort.

Graag zet ik mij daarom in voor de belangen van alle Burgers van alle wijken van Amersfoort ten behoeven van de Burger Partij Amersfoort (BPA).

8) Louis Nierkes

Geboren in 1947 te Amersfoort in het Soesterkwartier.

Ik ben begonnen met werk in de bakkerij waar ik al mijn papieren tot en met patroon heb behaald.

Dat heb ik gedaan tot aan mijn diensttijd die ik in Duitsland heb volbracht.

Na mijn diensttijd in vaste dienst gekomen bij defensie op de Tankwerkplaats.

Daar gewerkt als groep coördinator interne zaken en een gedeelte milieu zaken.

Waar ik diverse cursussen heb gevolgd voor chemisch afval e.d.

In 2003 door reorganisatie met vervroegd vut gegaan.

Ik ben in de politiek geraakt in 2004 door een conflict met de gemeente Amersfoort over een partytent die ineens moest verdwijnen en daar mee verdween ook het buurtgevoel.

Die zaak hebben we gewonnen zo kwam ik in contact met de Burger Partij Amersfoort (BPA) waar ik me nu nog steeds graag voor inzet.

Ik woon mijn hele leven al in het Soesterkwartier en zal daar ook blijven en ik ben erg begaand met wat er in de wijk gebeurd.

Ik wil gaan voor mijn Amersfoort, en wel voor een veiliger, socialer en financieel betere situatie in onze Kei-stad

Amersfoort, 17 december 2013

1

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie