14 december 2013 om 00:00 Nieuws

Geachte persrelatie,

bijgevoegd treft u het persbericht aan van de fractie van de ChristenUnie naar aanleiding van de actie met de Voedselbank.

Met vriendelijke groet,

Femke van de Kolk MA

Fractie-assistent ChristenUnie Amersfoort

Contactgegevens fractie

E: fractie.christenunie@raad-amersfoort.nl

W: www.christen.amersfoort.nl <http://www.christen.amersfoort.nl/>

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

PERSBERICHT

ChristenUnie steekt de handen uit de mouwen bij actie Voedselbank

Zaterdag 14 december heeft onder meer de ChristenUnie Amersfoort de handen uit de mouwen gestoken bij de actie van de Voedselbank. In veel supermarkten in Amersfoort kregen klanten de afgelopen week een boodschappenlijstje mee van de Voedselbank.

Na de kassa’s konden zij de door hen gekochte producten van dat lijstje achterlaten in dozen van de Voedselbank. Omdat de ChristenUnie de voedselbank een hart onder de riem wil steken, hebben ze meegeholpen met het inzamelen van producten bij de AH Eemplein.

De gemeenteraad buigt zich dinsdag over de verhuizing van de Voedselbank, de Kledingbank en de Speelgoedbank naar een andere locatie op industrieterrein de Isselt, want het huidige pand wordt afgebroken en ontwikkeld tot woningen. Voedselfocus heeft een sterke organisatie en kan goed particuliere fondsen en hulp verwerven. Door op deze manier samen te werken met de gemeente en de andere hulpbanken, kunnen minima in Amersfoort nog beter worden geholpen.

De ChristenUnie heeft met plezier meegewerkt aan de actie van de voedselbank. Simone Kennedy: 'Met deze actie willen we te laten zien dat we het werk van de Voedselbank van harte steunen en ook zelf een maatschappelijke bijdrage willen leveren. Het was hartverwarmend om te zien hoe de overgrote meerderheid van alle klanten met plezier bereid was om iets te kopen voor de minima van de Voedselbank. ".

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ( afhankelijk van woordvoerder)

Fractie Amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie