Unieke stemmen uit Bulgarije

12 december 2013 om 00:00 Nieuws

DE FLINT - De adembenemende klanken van Le Mystère des voix Bulgares nemen je mee in een eeuwenoude traditie. Het wereldberoemde vrouwenkoor brengt tijdens dit kerstconcert Bulgaarse klanken, ontroerende gedichten en volksmelodieën samen. 'Betoverend mooi', aldus het Leidsch Dagblad. Op maandag 23 december staat Le Mystère des voix Bulgares in de Flint.

Le Mystère is iets unieks, dat moet je horen! De zangeressen juichen, roepen, versieren en koppelen het ene ritme aan een ander, zonder te haperen. Le Mystère des Voix Bulgares toont een muzikale wereld die fascineert. Jong en oud geniet van hun fenomenale stembeheersing en uitzonderlijke techniek. Omdat het zingen met de techniek van Le Mystere enorm zwaar is, zit er midden in de delen steeds een instrumentaal programma. Hier hebben de kelen even rust.

Kaarten voor Le Mystère des voix Bulgares kunt u 24 uur per dag op www.deflint.nl bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Tel. 033-4229229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie