Aanvragen Ondernemersfonds 2014 nog mogelijk tot eind december

5 december 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De sluitingsdatum voor aanvragen voor ondersteuning van activiteiten in 2014 uit het Ondernemersfonds is een maand verschoven tot 31 december.

Er is inmiddels al voor meer dan 250.000 euro aan aanvragen ontvangen, volgens centrummanager Jan Krediet. Belangrijke criteria voor beoordeling van aanvragen zijn dat de aanvrager een ondernemer uit binnenstad is; betrokkenheid van andere ondernemers bij de organisatie van de activiteit; in lijn met doelstellingen van het Ondernemersfonds: aantrekkelijkheid vergroten, meer bezoekers en hogere omzetten; - mede financiering door ondernemers, waardoor zij zich mede verantwoordelijk voelen; spreiding over binnenstad; aanvullend op bestaand aanbod en het moet de samenhang van lokale ondernemers versterken.

Aanvragen kan iedereen indienen via het aanvraagformulier op de website van het Ondernemersfonds: www.ondernemersfondsamersfoort.nl.

Ondernemersfonds

Het Ondernemersfonds is er voor en door ondernemers. Het doel van het fonds is de aantrekkelijkheid van binnenstad te verbeteren waardoor er meer mensen naar de stad komen en de omzet van winkeliers en horecaondernemers wordt vergroot. Inkomsten voor het fonds komen uit reclamebelastingen die door de ondernemers uit de binnenstad betaald zijn. Door activiteiten te ondersteunen met geld, kennis en netwerken willen ze dit doel bereiken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie