Column Joop de Keijzer

3 december 2013 om 00:00 Nieuws

Een kijkje in mijn agenda;

ik weet het effe niet meer.

Uitnodiging voor het sportgala in Leerhotel het Klooster, met dank aan de organisatie. Uitnodiging presentatie nieuwe lokale politiek partij 'Amersfoort 2014' ook in het Leerhotel, met dank aan (sport)journalisten Ted van der Meer en Balt Gmelig. Uitnodiging boekpresentatie 'Jij bent een sieraad voor de stad', op de redactieburelen van AD/AC aan de Grote Koppel, met dank aan columnist met bruine schoenen en driedelig grijs, Guido de Wijs. Uitnodiging opening ijsbaantje, met water uit de Eem, van WinterparadIJS op het Eemplein, met dank aan festivalproducent Floor Visser en horecaondernemer André van Gelderen. Zag onder het ijs een winkelwagentje, drie fietsen, een kluisje en een dooie karper. Onder het genot van een bekertje warme chocomel bijgepraat met Bert v. d. W. , Pim v. d. B. , Koos K. , Mark L. en Wim P. We gaan allemaal mee op de stoomboot van Sint N. naar Spanje (enkele reis)! Dus vanaf 6 december aanstaande is Amersfoort twee wethouders armer, zit de Alliantie zonder directeur, hebben de sloepjes geen eigenaar meer en is er een vacature bij een Amersfoorts verhuisbedrijf.

Uitnodiging opening winkel Terre des Hommes op de Kamp, met dank aan raadslid Sieta Koet. Uitnodiging 'Preek van de Leek' in de St. Franciscus Xaveriuskerk aan 't Zand, met dank aan voorzitter Galerie de Ploegh, Mirjam Barendregt. Uitnodiging (foto)boekpresentatie 'Voor Jou En Jij' in Zandfoort aan de Eem, met dank aan fotograaf Nico Brons en schilder, dichter, muzikant Arjen van der Linden. Uitnodiging Architectuurcafé in Meander Medisch Centrum op de Maatweg, met dank aan Johanna van der Werff. Theaterbezoek De Flint aan de Coninckstraat, met dank aan Freek de Jonge. Officiële opening van nieuwbouw clubaccommodatie voetbalvereniging CJVV aan de Gasthuislaan, met dank aan voorzitter Hidde ten Hoor. Uitnodiging foto-expositie '25 jaar Amersfortia in Woord en Beeld' aan de Scheltussingel, met dank aan Piet Hoksbergen. Uitnodiging expositie 'Het Verschil', olieverfschilderijen in Galerie 1664 op de Havik, met dank aan Floris en Hennie Schrijver. Uitnodiging boekpresentatie 'De Jongens van De Amersfoortse' in stadsbrouwerij De Drie Ringen aan de Kleine Spui, met dank aan journalistiek producent Arjeh Kalmann en nog een boekpresentatie van de heer Kalmann, 'Rusthof, meer dan zerken en urnen' in een van de aula's van Rusthof. Uitreiking zwemdiploma in zwembad De Slag in Hoevelaken met dank aan Mikey de Keijzer. Er zijn ook nog borrels in de maak, waaronder het Historisch café en een Denksnack in de Observant, uitreiking van 'De Gouden Parel' een initiatief van zakelijk magazine 'Ondernamen', Kunst in de Zonnehof, Gluren bij de Buren en niet te vergeten De Stille Fanfare in theater De Lieve Vrouw.

Een volle bak met familie in huize de Keijzer op de Dollardstraat, met dank aan Sinterklaas. Tenslotte mijn trouwdag, met dank aan mevrouw de Keijzer.

Een totaal overspannen,

Joop de Keijzer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie