High tea for two and many more

3 december 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - High tea is mateloos populair. Ook in Nederland. Het wordt ervaren als een verrassend mooi samenzijn, heerlijk ondergedompeld in een aangenaam sfeertje met brocante accessoires, zoals onder meer roosjes servies, verrassende smaaksensaties en zoete kleurdecoraties. Dit verpozen begint bij Theefeestje waar alle ingrediënten voorhanden zijn voor een van origine Engelse maaltijd voor de nouveau riche of high society.

door Arjan Klaver

„Dit is wat je noemt een belevingswinkel", opent Marjon Umeugo. Drie jaar geleden verfriste zij de winkelstrip van de oude binnenstad bij de Kamperbinnenpoort met Theefeestje. Een winkel die gericht is op de aankleding van een high tea. Behalve ingrediënten om taarten en cupcakes te decoreren, zijn er etageres, servies en talloze andere benodigdheden en suggesties om de high tea te omgeven door een smaakvol en kleurrijke ambiance. Dit creëert gezelligheid. Het verbindt mensen.

„In de winkel tonen we eigenlijk alles wat we zelf gebruiken om waar ook in Nederland een high tea te verzorgen", legt Marjon uit. „En dat kan op de meest uiteenlopende locaties zijn. Dat beperkt zich niet alleen tot particulieren die in petit comité of in groter verband deze unieke sfeer willen beleven met vrienden, vriendinnen of de familie. Het ultieme moment om even heerlijk bij te kletsen onder het genot van verschillende soorten thee in combinatie met heerlijke hartige hapjes, scones, sandwiches, petit four of zoete snoeperijen is ook populair in het bedrijfsleven en sportverenigingen."

Theefeestje is geëquipeerd om zelfs tot vijfhonderd personen een stijlvolle high tea te verzorgen. „Particulieren en bedrijven kunnen dan kiezen uit twee arrangementen", legt Marjon uit. „Via ons zogenoemde all-in pakket kunnen we de hele high tea tot in detail aankleden. Er kan zelfs gedacht worden aan personele versterking voor het verlenen van een stukje service. Maar mensen kunnen ook kiezen voor high tea Take Away waarbij alleen de gerechten bij ons worden afgehaald. Bezorging is uiteraard tegen een meerprijs."

Naast het verzorgen van een high tea, is het mogelijk om zelf in de keuken te kijken bij Theefeestje. Op afspraak verzorgt zij in haar belevingswinkel naast kinder- en vrijgezellenfeestjes alsmede after weddingparty's diverse interessante workshops. „Vanaf twee personen tot hele groepen", aldus de onderneemster die in de stad en haar regio dit aangename theefeestje op de menukaart heeft gezet. ,,In de stijl van een theefeestje kun je allerlei zoete workshops volgen voor het maken van bonbons, macarons, taart en cupcakes en kun je ook leren hoe je een high tea kunt maken. Een omgeving waar gezelligheid voorop staat en waar je altijd met een doosje met wat lekkers weer huiswaarts keert."

Theefeestje

Zuidsingel 73

3811 HD Amersfoort.

033-8876715

www.theefeestje.nl

info@theefeestje.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie