Ravelijn zoekt vrijwilligers

3 december 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Ravelijn zoekt deze week onder meer maatje/buddy voor een bewoner (m) van een woonzorgcentrum (vacature 2779).

Een liefde voor kunst en cultuur, dat zoekt Ravelijn in een vrijwilliger die - samen met andere vrijwilligers - de Galerie wil bemensen. Een vrijwilliger die de nieuwsbrief kan verzorgen, mailbestanden bijhoudt en/of de website wil bijwerken, heeft een pre (vacature 3546).

Accuratesse en een zelfstandige werkhouding zijn belangrijk voor vacature 3760, secretarieel medewerker. Deze houdt in: het bijhouden van een eenvoudige administratie en het notuleren van vergaderingen.

Na een moeilijke tijd zou een dame (52) graag samen met een vrijwilliger kletsen, roken en erop uitgaan, bijvoorbeeld naar de kringloopwinkel of naar het bos (vacature 3822).

Voor een studente (36) van de opleiding Zorg en Welzijn zoekt Ravelijn een vrijwilliger (v) die bij het huiswerk wil helpen. Deze dame van Marokkaanse komaf spreekt goed Nederlands, maar heeft bij haar opdrachten soms wat extra uitleg nodig (vacature 3814).

Ten slotte zoekt Ravelijn een begeleider die wil helpen bij de wekelijkse boodschappen van een eind zestiger (m) in rolstoel.

Wie interesse heeft, kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn. Meer informatie in de vacaturebank op www.ravelijn.nl, tel. 033-4613000 of twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie