De Hoef verwarmt in wintertijd

22 november 2013 om 00:00 Nieuws

SCHOTHORST - Onder de noemer 'De Hoef verwarmt in Wintertijd' worden dinsdagochtend 26 november vanaf 7.00 uur aankomende reizigers onthaald en de vertrekkende reizigers uitgezwaaid met een warme drank op Station Schothorst.

Meestal begint de dag voor de reizigers op een wat donker en stil station en daar wil Bedrijvenvereniging De Hoef 3.0 eens een dag verandering in aanbrengen. Enthousiaste (bestuurs)leden van Bedrijvenvereniging De Hoef 3.0 wachten de treinreizigers op.

De vereniging zorgde rond de zomer voor een ludieke actie door de toegangsborden op De Hoef schoon te maken en wil met de 'Wintertijd-actie' wederom het industrieterrein op de kaart zetten. ,,Veranderingen teweeg brengen gebeurt niet door te wachten op wat anderen voor je gaan doen, maar starten door zelf de handen uit de mouwen te steken", aldus voorzitter Hendrik-Jan Oskamp. ,,Dit keer wordt dat letterlijk gedaan door de start van een werkdag van mensen die op De Hoef moeten zijn, te veraangenamen."

Van 7.00 tot ongeveer 9.00 uur 's ochtends treffen de reizigers dus (bestuurs)leden aan bij Station Schothorst op De Hoef, terwijl ook City Marketing 'Amersfoort Wintertijd' op een ludieke wijze onder de aandacht brengt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie