20 november 2013 om 00:00 Nieuws

En verder de komende maand

Sinterklaas is in het land en over een paar nachten slapen is het Pakjesavond! Voor veel kinderen een spannende tijd. Schoen zetten, cadeautjes krijgen, Sinterklaas en zwarte Piet ontmoeten, het is veel. Om de rust te bewaren, kun je naar het voorlezen gaan in de bibliotheken of naar een film of voorstelling in één van de theaters. Er gaan diverse kinderfilms in première in december en in de Flint komt weer het Wintercircus. Het WinterparadIJS op het Eemplein biedt winterplezier op de schaats, inclusief een kinderkermis, kerstmarkt en ander vermaak.

En de tijd van Kerst en de kerstmarkten breekt weer aan. Op het stationsplein, bij tuincentra, bij de Martinuskerk in Hoogland, in Vathorst, bij het Berghotel en bij Stadsboerderij de Vosheuvel zijn kerstversiering, lichtjes en andere kerstartikelen te bewonderen. Kinderen kunnen knutselen en Val Vathorst en Villa Vathorst hebben kinderactiviteiten. De Lieve Vrouwe toren is Pakjestoren, waar Sinterklaas zijn cadeautjes bewaard en in Park Schothorst kun je in december de maan bewonderen.

De Uitagenda van Kidsproof Amersfoort staat vol kinderactiviteiten de komende weken. Kijk voor het actuele en meest complete overzicht van kinderactiviteiten op www.Kidsproof.nl/Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie