Bewonersgroep Jeruzalem verbaasd over uitspraak Alliantie

12 november 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Nadat er niet genoeg kandidaten waren om een nieuwe bewonerscommissie te kiezen voor de wijken Jericho en Jeruzalem vindt er woensdagavond 13 november een gesprek plaats tussen Bewonersgroep Jeruzalem en de Alliantie.

Tijdens dit gesprek zal besproken worden of de Alliantie Bewonersgroep Jeruzalem als vertegenwoordigers van de bewoners van Jeruzalem zal erkennen.

Ook de communicatie tussen de Alliantie en bewoners en de uitspraken van de heer Koolstra (directeur van de Alliantie) in het AD brengt Bewonersgroep Jeruzalem naar eigen zeggen ter sprake. In de bijlage van deze krant 'Amersfoort vernieuwt - Oud trekt zich op aan nieuw', maakt de heer Koolstra melding van de plannen van de gemeente Amersfoort én de Alliantie om in de wijk Jeruzalem, net als in andere wijken in Amersfoort, chirurgisch in te grijpen. Bewonersgroep Jeruzalem is erg verbaasd over deze uitspraak, omdat bewoners al sinds januari 2013 met onderzoeksbureau Dwars en B-sides bezig zijn om tot een toekomstvisie voor de wijk te komen.

Vooraf is afgesproken dat alle opties open staan. Dat er nu blijkbaar al plannen zijn bij de gemeente en de Alliantie, die ervan uitgaan dat chirurgisch ingrijpen dé oplossing is, verbaast Bewonersgroep Jeruzalem zeer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie