Frans van Deursen zingt Tom Waits

8 november 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - In zijn eerste solovoorstelling 'Scherven van een leeggedronken nacht' zingt Frans van Deursen nummers van Tom Waits. Het is een muzikale kroegentocht door de nacht, waar nachtbrakers in het licht van een lantaarnpaal hun whiskey uitmaken en hun verhaal vertellen. Frans van Deursen is op zaterdag 16 november te zien in de Flint.

Naar aanleiding van zijn Shaffy-vertolkingen schreef de Volkskrant: 'Van Deursen heeft muziek in zijn hart en theater in zijn bloed'. En omdat het hart klopt en het bloed kruipt, komt van Deursen nu met 'Scherven van een leeggedronken nacht'. Tijdens dit theaterconcert zingt hij nummers over gebroken harten en verdronken verdriet, afgewisseld met opgewekte dronkemanspraat. Hij wordt begeleid door een groep rasmuzikanten: Wouter Planteijdt (gitaar), Leo Bouwmeester (piano), Richard Heijerman (drums) en Peter Wassenaar (contrabas). Geef ze een borrel en ze spelen je een verhaal…

Kaarten voor 'Scherven van een leeggedronken nacht' zijn op www.deflint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur, tel. 033-4229229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie