Ernstige verkeershinder A1 tussen Hoevelaken en Amersfoort-Noord

4 november 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Rijkswaterstaat voert van vrijdag 8 november 21.00 uur tot maandag 11 november 5.00 uur grootschalige asfalteerwerkzaamheden uit op de hoofdrijbaan van knooppunt Hoevelaken in de richting van Amsterdam. Tijdens deze werkzaamheden is de hoofdrijbaan op knooppunt Hoevelaken volledig afgesloten.

Daarnaast worden ook een oprit en een verbindingsweg afgesloten. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van meer dan 30 minuten.

Afsluitingen

De A1 hoofdrijbaan richting Amsterdam op knooppunt Hoevelaken is afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de parallelrijbaan van de A1.

De verbindingsweg A28-A1 (Zwolle richting Amsterdam) is ook dicht: verkeer richting Amsterdam en Hilversum neemt de A28 tot Utrecht, gevolgd door de A27 richting Hilversum.

A1 oprit Hoevelaken (14) is ook niet te gebruiken: verkeer in de richting van Zwolle wordt omgeleid via het onderliggend wegennet naar de A28 oprit Amersfoort-Vathorst (8a). Verkeer in de richting van Utrecht/Amsterdam wordt omgeleid via het onderliggend wegennet naar de A1 oprit Amersfoort-Noord (13).

In het geval van ongunstige weersomstandigheden worden de werkzaamheden verplaatst naar een andere dag.

A naar Beter app

Ook via uw smartphone op de hoogte blijven van (geplande) wegwerkzaamheden kan met de van A naar Beter app voor iPhone, iPad, iPod touch en Android! De app is gratis te downloaden. Informatie is ook verkrijgbaar via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie