Oprijlaan Park Randenbroek komende maanden vernieuwd

1 november 2013 om 00:00 Nieuws

RANDENBROEK - Vanaf deze week krijgt de oprijlaan van Park Randenbroek, vanaf de poort aan de Heiligenbergerweg richting de Villa, een nieuwe bestrating. De Villa is vanwege het werk de komende maanden slecht bereikbaar voor alle weggebruikers, ook voetgangers en fietsers. In de loop van januari is het werk naar verwachting gereed.

De parkeerplaatsen bij de poort aan de Heiligenbergerweg komen te vervallen. Deze parkeerplaatsen verdwijnen definitief. Parkeren kan bij het terrein aan de Gasthuislaan, tegenover voetbalvereniging CJVV.

Aan het begin van de oprijlaan staan informatieborden over de stremming. De direct omwonenden en huurders in de Villa worden via een detailplanning op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.

Stormschade

De grootste storm sinds jaren die deze week over Nederland raasde, is niet aan Park Randenbroek voorbij gegaan. Zo zijn er takken uit de bomen gewaaid en er zijn boomstammen gebroken. De monumentale eik naast de vijver is flink beschadigd. Eén van de drie stammen is afgebroken en hing horizontaal onderin de boom. Ook is een stam van de taxus achter de villa gesneuveld. De schade wordt nu op een rijtje gezet. Op plaatsen waar de veiligheid van bezoekers in het geding was, zijn direct maatregelen genomen. Alle paden in het park zijn weer begaanbaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie