ZZP-café het thema 'Samen sterk'

1 november 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Het maandelijkse ZZP-café in Meet and Discover (aan de Stadsring 2) staat op maandag 4 november in het teken van het bundelen van krachten. Er zijn presentaties en interviews over hoe zzp-ers in de stad en omgeving hun positie kunnen versterken. Het café begint om 16.30 uur, inloop vanaf 16.00 uur. Aanmelden kan via info@vaz-amersfoort.nl. Het ZZP-café wordt gesponsord door Meet and Discover, www.meetendiscover.nl.

Eén van de gesprekspartners is Erik Hesselink, bestuurslid van de VAO (Vereniging van Amersfoortse Ondernemers) die het Rode Loper project presenteert, bedoeld voor zzp-ers en ondernemers die zich recent in Amersfoort hebben gevestigd. VAZ-bestuurslid Willem van der Craats geeft aan wat het lidmaatschap van de VAZ voor een zzp-er betekent. Ook wordt informatie gegeven over het onlangs gestarte Broodfonds en over coöperaties in oprichting.

Tijdens het ZZP-café kunnen maximaal drie zelfstandigen zich op de zeepkist presenteren om daarmee even de schijnwerpers op hun bedrijf te kunnen richten. Aanmelden hiervoor kan via info@vaz-amersfoort.nl. Natuurlijk staat ook het speeddaten weer op het programma. Voor wie bij zijn aanmelding opgeeft naar welk soort contact of deskundigheid op zoek te zijn, regelt het café een passende speeddate.

De maandelijkse service 'pimp je social media profiel' bestaat uit twee onderdelen: een 15 minuten één-op-één advies van Sigrid van der Hoeven over iemands huidige online profilering en het maken van een nieuwe profielfoto door fotograaf Cees Wouda. Bezoekers van het café betalen hiervoor het speciale tarief van 20 euro.

Het ZZP-café is er door en voor ZZP-ers en wordt georganiseerd door de VAZ, Vereniging Amersfoortse Zelfstandigen. De VAZ is een platform en podium waar zzp-ers elkaar ontmoeten, ervaringen en kennis uitwisselen, elkaar ondersteunen en nieuwe vaardigheden en wijsheden opdoen. En waar geprofiteerd kan worden van voordelige aanbiedingen. Het lidmaatschap kost 50 euro per jaar. Meer informatie: www.vaz-amersfoort.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie