Zorgseminar in het AFAS Theater in Leusden

31 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

LEUSDEN - De HR2020 Beweging gaat op 26 november officieel van start. In het AFAS Theater in Leusden vindt daarom het seminar 'Durf samen te excelleren' plaats. Het gaat over Human resource (HR) in de zorg, op weg naar 2020. Zorgbestuurders en -managers en HR vakmensen uit alle zorggebieden zijn welkom op deze dag. 'Samen op weg met talent in de zorg, op weg naar 2020', dat is het motto van de HR2020 Beweging.

Op het seminar wordt human resource vanuit vele kanten belicht: de medisch specialist, het management, de politiek, de wetenschap en betrokken zorgondernemers. Het moet een inspirerende middag met actuele thema's uit de zorg worden en met bevlogen sprekers die anders durven denken én doen.

De twee keynote sprekers zijn Dr. James Merlino van Cleveland Clinics, USA. en Prof. Dr. Lidewey van der Sluis van de Nyenrode Business Universiteit.

De aftrap is op dinsdag 26 november in het AFAS Theater op de Philipsstraat 9 in Leusden van 14.00 tot 18.00 uur. Voor de liefhebbers is er na afloop nog een borrel met wat lekkers. Inschrijven kan via info@hr2020.nl of www.hr2020.nl.

HR 2020 Beweging

Gezondheid is het grootste goed. De samenleving streeft naar de beste zorg voor iedereen, maar hoe houden we dit efficiënt en betaalbaar? Mensen zullen nieuwe wegen moeten bewandelen op weg naar 2020. Het allerbeste uit zorgwerkers én hun teams halen voor nog betere zorg. Een groep gedreven human resource professionals heeft daarin het voortouw genomen in het initiatief: de HR2020 Beweging.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie