Afscheidsbijeenkomst Ramón Smits Alvarez

31 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Op maandag 21 oktober overleed het Amersfoortse raadslid Ramón Smits Alvarez op 34-jarige leeftijd. Op vrijdagavond 1 november vindt de afscheidsbijeenkomst plaats, die in nauwe samenspraak met de familie van het overleden raadslid is georganiseerd. Iedereen die Ramón heeft gekend is welkom.

De bijeenkomst vindt plaats in de Sint-Joriskerk aan de Hof in Amersfoort en begint om 19.30 uur. De deur is vanaf 19.00 uur open. Het programma bestaat uit toespraken van burgemeester Lucas Bolsius en van Arriën Kruyt, vriend van de familie en oud-wethouder van de PvdA. Ook is er een bijdrage van ds. W. Klamer van de Protestantse Gemeente Hoogland/Amersfoort Noord en wordt muziek ten gehore gebracht.

Er is na afloop geen gelegenheid om de familie te condoleren, met uitzondering van directe naasten en vrienden die van ver zijn gekomen. Voor alle aanwezigen is er gelegenheid om een condoleance te schrijven in de boeken die bij de uitgang liggen. Ook kan via www.condoleanceregister.nl medeleven worden getoond.

Het is niet toegestaan om foto's of video-opnames te maken van de bijeenkomst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie