De rode loper rolt uit voor nieuwe ondernemers

31 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De gemeente rolt donderdag 28 november de spreekwoordelijke rode loper uit voor alle ondernemers die zich het afgelopen jaar in Amersfoort hebben gevestigd. In een inspirerend programma laten Amersfoortse bedrijven en de gemeente samen aan de nieuwe ondernemers zien wat de stad allemaal te bieden heeft.

Een goed ondernemersklimaat is een optelsom van veel factoren. Bijvoorbeeld netwerken, kennis delen, bereikbaarheid, huisvesting en dienstverlening. Hiervan heeft Amersfoort veel in huis en dat krijgen de nieuwe ondernemers te zien. Ondernemers krijgen te zien dat zij terecht een keuze voor Amersfoort hebben gemaakt.

Tijdens een bustour gaan ondernemers in gesprek met collega-ondernemers, met een aantal bedrijven dat al langer in Amersfoort is gevestigd en met de wethouders die nauw betrokken zijn bij ondernemerschap. De gemeente organiseert deze middag samen met het Ondernemersplaza, de Vereniging van Amersfoortse Zelfstandigen (de VAZ), de Vereniging van Amersfoortse Ondernemers (de VAO), de Vereniging van Amersfoortse Bedrijven (de VAB).

Wethouder van der Werff (economie): ,,Elke ondernemer is uniek en moet zich kunnen richten op wat het bedrijf zo uniek maakt. Voor alle andere zaken kan een ondernemer gebruik maken van het aanbod in de stad. In deze middag laten we zien wat dat aanbod inhoudt. Amersfoort heeft een fantastisch ondernemersnetwerk en een gevarieerd aanbod van locaties om zaken te doen, kennis te delen en te netwerken. Zo zorgen wij samen voor een prettig ondernemersklimaat."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie