Bezoekersaantal Ondernemersplaza stijgt met 57 procent

29 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Sinds de opening van Ondernemersplaza in november 2011 is het aantal bezoekers van 6.800 bezoekers gestegen naar ruim 11.800 dit jaar. Ondernemersplaza is gevestigd aan de Printerweg 6 in Amersfoort. Inmiddels hebben ruim 2.200 ondernemers zich geregistreerd; zij ontvangen de nieuwsbrief en een deel maakt gebruik van de diensten van Ondernemersplaza. De ambitie van Ondernemersplaza is om hét ondernemersnetwerk in de regio Amersfoort te worden.

Om nog meer ondernemers in het netwerk op te nemen, start op 26 oktober een mediacampagne. Deze campagne zet de netwerkorganisatie in voor het breder bekendmaken van Ondernemersplaza in de regio Amersfoort. Met de tekst 'Ondernemersplaza: tweeduizend ondernemers doen al mee. Word ook lid en laat uw onderneming bloeien' wil het plaza nieuwe ondernemers werven. Zij profiteren van ondersteuning die Ondernemersplaza aan ondernemers biedt: een netwerk, kennis en inspiratie (via seminars, workshops, events), coaching en ledenvoordeel.

Met ingang van januari wordt ondernemers een bijdrage van 100 euro per jaar gevraagd om gebruik te maken van de diensten.

Ondernemersplaza is dé ontmoetingsplek voor ondernemers en publieke en (semi) private partners in de regio Amersfoort. Door het stimuleren van het ondernemerschap in de regio levert het platform voor ondernemers en de partners een bijdrage aan de economische ontwikkeling van de regio en aan meer omzet en meer klanten voor de commerciële partijen. Meer informatie op www.ondernemersplazaonline.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie