Ravelijn zoekt vrijwilligers

28 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Ravelijn zoekt deze week onder meer een vrijwilliger die een jongetje (9) met een aandachtsstoornis wil begeleiden bij zijn huiswerk (vacature 3757).

Voor een oud-marineman is Ravelijn op zoek naar een vrijwilliger, die het leuk vindt samen naar een haven te rijden en te genieten van de geur en het geluid van scheepsmotoren (vacature 3745).

Voor een stichting die groene en culturele initiatieven uit de samenleving met elkaar verbindt, zoekt Ravelijn timmermannen en stucadoors, die mee willen helpen bij de renovatie van het pand (vacature 3271).

Een vrijwilliger die meehelpt bij de activiteiten op een kunstatelier, daar is Ravelijn naar op zoek. Mensen met een psychiatrische achtergrond doen hier kunstzinnige activiteiten (vacature 3761).

Goede contactuele eigenschappen zijn belangrijk, net als mensenkennis en organisatorische kwaliteiten, voor vacature 3749. Deze houdt het coördineren van bezoekwerk en het aansturen van vrijwilligers in (vacature 3729).

Voor een ijsbaan in de binnenstad zoekt Ravelijn vrijwilligers voor diverse taken (evenement 139).

Wie interesse heeft, kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn. Meer informatie in de vacaturebank op www.ravelijn.nl, tel. 033-4613000 of twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie