Vacature Seniorenraad in commissie mobiliteit

28 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - In de commissie Mobiliteit van de Amersfoortse Seniorenraad is een vacature voor iemand die affiniteit heeft met openbaar vervoer en regiotaxi. Dit kan zijn als gebruiker, of als oud medewerkeR van bus, spoor of regiotaxi. Voor het lidmaatschap van de Seniorenraad komen inwoners van de gemeente Amersfoort in aanmerking die ouder dan 50 jaar zijn.

De Seniorenraad Amersfoort is een adviesorgaan van het College van Burgemeester en Wethouders. Het adviseert gevraagd en ongevraagd over zaken waarin de gemeente een rol speelt en die voor senioren van Amersfoort van belang kunnen zijn. Momenteel is hierin een vacature. De Seniorenraad bestaat uit vijftien leden en is samengesteld uit leden van de ouderenbonden (ANBO, KBO, PCOB), samenwerkend in de Samenwerkende Bonden voor Senioren Amersfoort (SBSA), de plaatselijke afdelingen van de vakbonden CNV en FNV en uit een aantal individueel aangezochte leden.

De website www.seniorenraadamersfoort.nl laat zien met wie de Seniorenraad contacten onderhoudt en welke adviezen hij heeft uitgebracht. In dit jaar waren dat adviezen over het Ontwerp structuurplan 2030 (mei), het Verkeer- en vervoerplan 2030 en een ongevraagd advies over het meer en beter inzetten van matrixborden (april). Deze laatste adviezen zijn voorbereid door de Seniorenraadscommissie Mobiliteit.

Heimen Hooijer is voorzitter van de Seniorenraad Amersfoort en is over de vacature te benaderen via voorzitter@seniorenraadamersfoort.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie