Bruidsbeurs in Mariënhof Amersfoort

30 september 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - In historisch klooster Mariënhof vindt zondag 13 oktober in samenwerking met Valkengoed Bruid en Bruidegom de eerste editie van de bruidsbeurs Stijlvol Trouwen plaats.

Dit is de eerste keer dat er een soortgelijke samenwerking is in Amersfoort. Een kans voor aanstaande bruidsparen om vrijblijvend een kijkje te nemen in de verschillende ruimtes binnen de kloostermuren van Mariënhof en vast inspiratie op te doen voor hun trouwdag.

Mariënhof is een eeuwenoud klooster waarin een professionele uitstraling gecombineerd wordt met de charme van glas-in-lood ramen en twee rustieke kloostertuinen. Mariënhof biedt de mogelijkheid om de huwelijksplechtigheid, de receptie, het diner en het feest plaats te laten vinden op één locatie; midden in het centrum van Amersfoort.

Tijdens de beurs staan er een twaalftal trouwspecialisten klaar om de gasten te tonen wat zij kunnen betekenen. Zo is er een patissier, een visagist/haarstyliste, een weddingplanner, een zelfstandig trouwambtenaar van de burgerlijke stand, trouwvervoer, een reisspecialist, een videograaf en fotograaf, een entertainmentbureau en een bloemist. Gedurende de dag verzorgt Valkengoed Bruid en Bruidegom een tweetal bruidsmodeshows.

Entreekaarten à 15 euro per stuk zijn te bestellen via de website www.stijlvoltrouwen.com, rechtstreeks bij de receptie van Mariënhof of in de winkel van Valkengoed Bruid en Bruidegom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie