Masco Herfsttoernooi Tafeltennis Hoogland

30 september 2013 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - Tafeltennis Hoogland houdt donderdag 24 oktober voor de zesde keer het Masco Kantoorefficiency Herfsttoernooi in wijkcentrum De Neng (Engweg, naast de Hooglandse bieb). Dit is een evenement waaraan alle leerlingen vanaf groep 4 kunnen deelnemen. Er zijn geen inschrijfkosten.

Voor groep 4, 5 en 6 begint het toernooi om 9.30 uur en voor groep 7 en 8 begint het toernooi om 14.00 uur. De kinderen spelen ongeveer zes wedstrijden en de zaal is een half uur voor aanvang geopend. Naast vier prijzen per groep, zijn er extra prijzen voor de beste meiden per groep. Daarnaast is er ook een wisselbeker voor de beste school. De Border uit Nieuwland is nu titelverdediger.

Het is verstandig om een eigen batje mee te nemen, maar er zijn een aantal extra batjes aanwezig. Verdere informatie en inschrijfformulieren zijn te downloaden via ttvhoogland.nl en tot 10 oktober op te sturen naar jgerritsjans@gmail.com onder vemelding van 'Masco Herfsttoernooi'. Leerlingen die in Hoogland en Kattenbroek op school zitten, kunnen de opgave via de school doen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie