Bouwfonds opent deuren nieuwbouwwoningen

27 september 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Bouwfonds Ontwikkeling stelt haar nieuwbouwwoningen in heel Nederland open tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 5 oktober. Op die dag kunnen geïnteresseerden diverse typen te koop staande nieuwbouwwoningen bezoeken. Een kijkje nemen kan geheel vrijblijvend en zonder afspraak van 11.00 tot 15.00 uur. Op locatie zijn specialisten aanwezig die rondleidingen geven en vragen beantwoorden.

Jan Kruidenier, hoofd verkoop en marketing: ,,Wij informeren woningzoekers graag over de mogelijkheden om een nieuwbouwwoning te kopen. Nieuw is ook stukken voordeliger dan een bestaand huis. Er hoeft bijvoorbeeld geen overdrachtsbelasting betaald te worden en het is mogelijk om van de hypotheekverstrekker een extra leencapaciteit te krijgen die op kan lopen tot 8000 euro. Daarnaast zijn er nog meer financiële meevallers zoals het besparen van 800 euro per jaar op de energierekening. Wie dat wil, kiest een nieuwbouwhuis. Reden genoeg om zaterdag 5 oktober een kijkje te komen nemen."

Alle te bezichtigen nieuwbouwwoningen zijn op zeer korte termijn of per direct beschikbaar. Cre8, Hagenbeek, Ruimte en At Your Place, De Gouden Eeuw, Jutterseiland nemen in Amersfoort deel en Plan Middelaar in Hoevelaken.

Op de website www.openhuisnieuwbouw.nl zijn alle woningen te vinden die Bouwfonds openstelt op de Open Huizen Dag op 5 oktober aanstaande. In totaal zijn er 161 woningen, verspreid door heel Nederland, te bezoeken.

Bouwfonds Ontwikkeling

Bouwfonds Ontwikkeling is een ontwikkelaar van integrale woongebieden en kleinschalige multifunctionele projecten. Het bedrijf is onderdeel van Rabo Vastgoedgroep, de vastgoedonderneming van Rabobank. In Nederland is Bouwfonds al jarenlang marktleider op binnenstedelijke en uitleglocaties en levert daarmee een bijdrage aan de ruimtelijke kwaliteit van het land. Sinds 1946 heeft Bouwfonds meer dan 285.000 woningen gerealiseerd. Onder de naam Bouwfonds Property Development is sinds 1993 ook internationaal een sterke positie opgebouwd, met een plaats in de top-3 van woningontwikkelaars in Duitsland en in de top-10 in Frankrijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie