Ravelijn zoekt vrijwilligers

27 september 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Ravelijn zoekt deze week onder meer een vrijwilliger met eigen auto, die een keer per week boodschappen wil doen met een 72-jarige mevrouw. Zij is slecht ter been en loopt buitenshuis met een rollator. Na de boodschappen blijft de vrijwilliger nog even voor koffie en een goed gesprek. (vacature 3692).

Voor een wat vergeetachtige mevrouw (80-plus) zoekt Ravelijn een bezoekvrijwilliger, die geregeld komt koffiedrinken. (vacature 3694).

Voor een organisatie die opkomt voor de rechten van kinderen, zoekt Ravelijn een persvoorlichter. Deze vrijwilliger stelt persberichten op over lokale en regionale activiteiten. (vacature 3197) Voor dezelfde organisatie zoekt Ravelijn bovendien een vrijwilliger die kaarten en andere artikelen voor het goede doel verkoopt. (vacature 2282) Tenslotte zoekt Ravelijn voor deze organisatie een jeugdvoorlichter, die gastlessen geeft op basisscholen. (vacature 3211).

Een vrijwilliger die tweedehands kleding repareert, daar is Ravelijn naar op zoek. Het gaat om kleding van cliënten van een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. (vacature 3676) Voor dezelfde organisatie zoekt Ravelijn ook een vrijwilliger, die met een boekenkar de cliënten op de afdelingen bezoekt. (vacature 2048).

Wie interesse heeft, kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn. Meer informatie in de vacaturebank op www.ravelijn.nl, tel. 033-4613000 of twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie