Ravelijn zoekt vrijwilligers

30 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Ravelijn zoekt deze week onder meer een vrijwilliger die boodschappen wil doen met een alleenstaande oudere dame. Zij is tijdelijk aan zuurstof gebonden en daardoor is het lastig voor haar om alleen boodschappen te doen. (vacature 3682)

Voor een 39-jarige man uit Marokko zoekt Ravelijn een vrijwilliger, die samen met hem wil wandelen, hardlopen of koken. (vacature 3045)

Vrijwilligers die een kind willen coachen bij de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs, daar is Ravelijn naar op zoek. De coach maakt samen met het kind en de school een plan om vast te stellen waaraan gewerkt gaat worden. (vacature 3685)

Ravelijn zoekt een secretaris en een voorzitter voor een kunstenaarscollectief. Deze vrijwilligers houden zich bezig met sponsoring, werving van projecten, PR, netwerken, financiën en het samenstellen van exposities. (vacature 3684)

Voor een inwoonster van het Soesterkwartier zoekt Ravelijn vrijwilligers die twee honden willen uitlaten in verband met ziekte en revalidatie. (vacature 3059)

Ten slotte zoekt Ravelijn meerdere ambassadeurs, die van plan zijn energiebesparende maatregelen te nemen, en dit willen delen met straat- en wijkgenoten. (vacature 2880)

Wie interesse heeft, kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn. Meer informatie in de vacaturebank op www.ravelijn.nl, tel. 033-4613000 of twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie