Snoepwinkel voor vrouwen

27 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Nederland behoort tot de top van Europa als het gaat om cosmetica, een levensbehoefte die bij vrouwen inmiddels strak op de derde plaats staat. Alleen Italië en Spanje blijven ons polderlandje nog voor. Naast visagisten weten ook consumenten steeds vaker de weg te vinden naar de professionals van Make-up Studio Brand Store, een eigentijds beauty concept binnen de stadsmuren. Op 7 september bestaat de Make-up Studio Brand Store op de Langestraat een jaar en dat wordt feestelijk gevierd.

„Een snoepwinkel voor vrouwen met een grote wauw-factor", opent Maria Magalhaes da Silva. De geboren Braziliaanse is sinds een paar weken de nieuwe franchisenemer van Make-up Studio Brand Store. Dankzij de expertise die zij in Nederland en haar geboorteland Brazilië - cosmeticaland pur sang - verwierf, voelt zij zich in haar rijk gesorteerde winkel als een vis in het water.29

„De winkelformule is nadrukkelijk neergezet als een one stop shop voor beautyliefhebbers. Geweldig om elke dag met uiteenlopende klanten bezig te zijn met een assortiment van circa 1.600 verschillende producten. Producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding en voor elke type huidskleur. Bovendien committeren we ons graag met de company profile van dit winkelconcept, dat heerlijk onderscheidend is door de persoonlijke aandacht en het geven van eerlijk en gegrond advies. De medewerkers zijn allen visagist die een paar keer per jaar scholing krijgen, zodat de klant profiteert van de laatste ontwikkelingen in de cosmetica. Onze producten zijn ontwikkeld voor en door professionals en ideaal voor dagelijks gebruik. Van vloeibare of crème foundation via oogschaduw en nagellak tot en met lippenstift. En wat nog niet iedereen weet, is dat we in deze winkel van alle producten testers hebben." De klant kan proefondervindelijk ontdekken welke kleur of nuanceringen het beste bij haar passen. De meeste klanten nemen daarvoor de tijd en kunnen desgewenst medewerkers vragen om hen in die ontdekkingstocht te adviseren.

,,Dat geldt ook voor ons uitgebreide aanbod make-up tools. Deze hulpmiddelen zijn onmisbaar en zorgen er voor dat de make-up iedere dag weer perfect zit. Om de juiste technieken te doorgronden, hebben we in deze winkel een scherm waarop de klant in een oogopslag kan zien hoe onder meer lippenstift, eyeliner of foundations volgens de laatste technieken aangebracht kunnen worden. Bovendien kan de klant in onze regisseursstoel plaatsnemen voor een professioneel make-up advies welke op film kan worden gezet. De video wordt online gezet zodat de klant, al dan niet samen met nieuwsgierige familie, vrienden of buren via de computer achteraf het advies kan terug kijken. Ten slotte zijn wij 'the place to be' voor schoonheidsbehandelingen en doordeweekse workshops voor maximaal tien personen. Of het nu gaat om party make-up, smokey eyes, business make-up of zelfs een 'bohemian' look - de opvallende trend voor komend najaar -, de Nederlandse vrouw wil graag gezien worden en kan hiervoor terecht bij onze professionals!"

Make-up Studio Brand Store

Langestraat 47

3811 AB Amersfoort

033-4450525

www.make-upstudio.nl

amersfoort@make-upstudio.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie