Sneakerstore PRO 0031 opent 1 augustus

31 juli 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT- Komende zomer worden zes extra Pro vestigingen omgetoverd tot PRO 0031 sneakerstores. Dit in navolging van de restyling van elf Pro winkels naar de nieuwe formule in 2011. Met de restyling valt ook de vernieuwde positionering samen, waarbij jongeren intensief worden betrokken. Denk hierbij aan lokale hipsters die het uiterlijk en sfeer van de winkels bepalen. Ze hebben onder meer invloed op de muziekkeuze in de winkels en de decoraties op de muur. Donderdag 1 augustus is de beurt aan PRO 0033 in Amersfoort.

De PRO 0031 winkelformule is tot stand gekomen door een samenwerking tussen het Rotterdamse collectief Leyp en Lucky Dubz. Zij hebben samen het nieuwe logo ontworpen en het concept met de kengetallen van de winkels bedacht. De jongens van Leyp zijn graphic designers, illustratoren en customizers van kleding en sneakers. Lucky is onder meer vormgever, illustrator en DJ.

Speciaal voor de opening gelegenheid voorzien de mannen van Leyp 20 paar witte Converse gympen van een grafisch design. Alle aanwezigen maken tijdens de opening kans op een paar van dezegelimiteerde editie schoenen. Vans bakt voor iedereen gratis wafels, in de vorm van de bekende Vans sneakerzool. Bij een feestelijke opening van de hippe nieuwe sneakerstore horen ook drankjes en swingende beats.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie