Ravelijn zoekt meerdere vrijwilligers

25 juli 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in de directe omgeving.

In Kattenbroek is iemand nodig die elke twee weken een uurtje voor vrijwilligerswerk over heeft. De vrijwilliger voert gesprekken, wandelt, leest voor of doet samen een spelletje met een oudere met een geriatrische beperking (vacature 3597).

Een kleinschalig zorghotel voor ouderen met psychogeriatrische problemen zoekt een vrijwilliger die als tuin- en terreinmedewerker onkruid verwijdert, snoeit, sproeit en praatjes maakt (vacature 3128).

Voor een verzorgingshuis zoekt Ravelijn een vrijwilliger die barklanten voorziet van een drankje, en de gasten in het café bedient (vacature 3610).

Als fondsenwerver bij een organisatie die culturele en kleurrijke activiteiten organiseert, identificeert de vrijwilliger voor deze functie kansen en ontwikkelt hij of zij plannen (vacature 2928).

Als beheerder van een ontmoetingsplaats is goed luisteren belangrijk, net als een goed gevoel voor humor (vacature 3518).

Een wandelmaatje wordt gezocht om nu en dan een blokje om te gaan met een 92-jarige dame uit het Leusderkwartier (vacature 3657).

Vacature 3612 gaat om iemand die met een 61-jarige mevrouw in een rolstoel naar buiten wil.

Wie interesse heeft, kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn of kijken in de vacaturebank op Meer informatie via www.ravelijn.nl of tel. 033-4613000.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie