25 juli 2013 om 00:00 Nieuws

De weerwolven komen op vrijdag de 13e naar Amersfoort door Theatersportvereniging Bruin Tapijt

Het is vrijdag de 13e en het dorpje Wakkerdam wordt geplaagd door een weerwolvenplaag. Weet het publiek de weerwolven op te sporen voor zij alle dorpelingen opeten? In het donkere bos aan de rand van Amersfoort bepaalt u als toeschouwer wie in het spel blijft in deze combinatie van improvisatietheater en het spel "Weerwolven van Wakkerdam". Op deze spannende avond staat er niets van te voren vast. De locatie in het bos geeft een extra dimensie aan het spel.

De improvisatie acteurs van Bruin Tapijt spelen beroepen als bakker, barvrouw, naaister, kruidenvrouwtje en burgemeester in het dorp Wakkerdam. Zij krijgen hierbij een geheime rol als onschuldig burger of als hongerige weerwolf. Iedere nacht doden de weerwolven een burger. Dan gaat het publiek met elkaar in discussie wie de weerwolf kan zijn. Is het kruidenvrouwtje burgers aan het vergiftigen? Verstopte de burgemeester wapens onder zijn lange burgemeestersjas? Waren de scharen van de naaister wel heel erg scherp? Na een stemming moet één van de spelers het spel verlaten. Dan blijkt of het publiek het goed had gezien of dat ze een onschuldig burger wegsturen. En natuurlijk is de vraag of de weerwolven of de dorpelingen uiteindelijk overleven….

Vrijdag 13 september: 19.30u

Scouting Impeesa, Laan 1914 25, Amersfoort (NB: bij slecht weer wordt om 17u bepaald of het door gaat; zie facebook/twitter van Bruin Tapijt en e-mail aan aangemelde bezoekers)

Entree: vrijwillige bijdrage. Aanmelden via bruintapijt@outlook.com

Informatie via: bruintapijt@outlook.com <mailto:bruintapijt@outlook.com> of facebook.com/bruintapijt

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie