29 juli 2013 om 00:00 Nieuws

Roze Markt op Lieve Vrouwekerkhof

In 2013 wordt op donderdag 1 augustus voor de 11e keer de Gaypride Amersfoort georganiseerd. Naast het feest op de Hof met diverse DJ's, dansers en support act zijn er nieuwe onderdelen. Op het Lieve Vrouwekerkhof staat overdag de Roze Markt.

Op de markt is een breed assortiment aan producten te koop. Van zonnebrillen en sieraden tot interieur en kleding. Een kraam met roze boa's, hoeden en andere versiering ontbreekt uiteraard niet. Daarnaast wordt ook eten verkocht, zoals poffertjes en aardbeien met roze slagroom.

Tevens zijn een aantal ideële instellingen vertegenwoordigd. Onder andere Artikel 1, de GG&GD en Roze in Blauw aanwezig om de bezoekers van informatie te voorzien. Optredens zijn er van Minnezanger Z'Amour. Hij zingt zijn liefdesliedjes voor iedereen en overal. Hij is met zijn paard Passe Partout aanwezig. Dat houdt van dansen en grappen met het publiek.

De Roze Markt is van 14:00 - 21:00 uur. Het Lieve Vrouwekerkhof is deze dag tevens start- en finishlocatie van de Rainbow Run.

Voor meer informatie: www.gayprideamersfoort.nl <http://www.gayprideamersfoort.nl/>

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie