Sim'Ran op Twirlsbenefiet 'Alle hens aan dek'

29 juli 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De Twirls houden een groot benefietfeest op 28 september aan boord van de PartyBoot in de Eemhaven. Op dit feest verzorgt de meidengroep Sim'Ran, bekend van X-factor, een optreden. Ook draait de Amersfoortse DJ Lub, is er een loterij waarvoor ter plekke loten te koop zijn en kunnen gasten natuurlijk op de foto in de roze Twirls Tuktuk van CityTuk.

Sim'Ran bestaat uit drie meiden die dynamische optredens verzorgen: swingend, eigentijds en vol herkenbare muziek. In 2010 haalden zij de liveshows van Holland's Got Talent en in 2011 schopten ze het tot de halve finale van X-factor. Sim'Ran werkt belangeloos mee aan het feest, omdat zij graag bijdragen aan het goede doel.

De entreeprijs voor het feest is 24,95 euro, inclusief hapjes en drankjes. Van dat bedraag doneert Veenendaal Catering 12,50 euro aan de Twirls voor Voedsel Focus Amersfoort. Kaarten zijn te krijgen via www.twirls.nl/benefiet2013.

Om 20.00 uur gaat de zaal open. Bezoekers worden welkom geheten met een prosecco door onze gastvrouw en de lotenverkoop start. Het feest barst los om 20.30 uurt.

Sim'Ran

De zussen Krystle en Imgracia Nunnely vormen samen met Lysa Schenkers de drie leden van de nieuwe R 'n B popgroep Sim'Ran. Krystle, Imgracia en Lysa zijn al jaren goede vriendinnen en zingen vanaf hun elfde jaar. Dat deden ze vroeger samen met Symone het vierde lid van de toenmalige groep Specious. Symone verliet in 2007 de groep om zich geheel aan haar studie te wijden. Lysa, Imgracia en Krystle besloten ondanks deze tegenvaller om de groep en hun droom in leven te houden maar dan onder een nieuwe naam. Sim'Ran is Hindoestaans voor 'geschenk van boven'.

In 2010 besloot Sim'Ran mee te doen aan Holland's Got Talent en haalde daarmee, onder het oog van miljoenen kijkers, de liveshows. De juryleden waren erg onder de indruk van de prestaties van de groep maar tot bijna ieders verbazing haalde ze niet de finale.

In 2011 kregen ze opnieuw een kans en deden ze, met een rugzak vol ervaring, mee aan het tv programma The X-Factor, waarin ze dit keer de halve finales haalden.

De eerste single 'Tomorrow is another day', tevens de titelsong was van de docu-soap De Vierling, werd in oktober 2012 een bescheiden hitje. Momenteel is de groep bezig met de opnamen van nummers, die dit jaar uitgebracht zullen gaan worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie